Nytt

(3) Fristaden Församlingen

Belleza, schönheit, الجمال, Beauty, Beauté, יופי. Skönheten som Gud skapat är något vi kan uppleva över hela vår värld och i olika sammanhang . På söndag får vi höra några sköna människor dela om sina upplevelser kring det sköna från Gud. Välkommen till REFUG, söndag kl 16.00 i Fristaden! (3) Fristaden Församlingen.

Gudstjänst och bokbord

Söndag 21 december har vi gudstjänst kl 16.00. Det handlar om Johannes första brev och vi kommer att få en hälsning från barnhemmet i Indien. Dessutom kommer Lennart Åsberg med ett stort bokbord och hjälper dig med dina resterande julklappsbekymmer. Bra böcker till bra priser. Församlingen Fristaden – Kristet Center Uddevalla.

Sön 21 dec, Gudstjänst, bokbord

Nu på söndag har vi gudstjänst kl 16.00 på Fristaden. Det är Gunnar Hedqvist som predikar över 1 Johannes brevet. Vi har också information om vårt barnhem i Indien. Efter gudstjänster finns möjlighet att handla på det stora bokbordet som Lennart Åsberg har med sig. Församlingen Fristaden – Kristet Center Uddevalla.

Alpha kurs till hösten

Många är frågorna man kan ha i livet. Finns Gud? Bryr han sig om mig? Finns det någon mening eller är allt en slump? På en Alphakurs är det högt till tak och man får komma med sina frågor. Först äter man en måltid ihop och träffar nya människor. Sedan får man höra ett föredrag…

Ungdomarnas uppstart

Nu äntligen har vi dragit igång ungdomsarbetet för hösten och vi är taggade! Med ett fantastiskt läger i bagaget och med blicken framåt och uppåt hade vi i kväll en grym uppstart! Vi började med att visa en film på taggade, dansande ungdomsledare, vilket följdes av en gemensam dans i salen. Vi fortsatte i lovsång…